The Body Shop og Kingsland Oslo Horse Show inviterer NRHA Norway til å vise Reining i Telenor Arena lørdag 14 oktober.

 

Som de fleste allerede har fått med seg, blir det reining på Telenor Arena i år. Kingsland Oslo Horse Show, NRHA Norway og The Body Shop kan stolt presentere NRHA Norway teamet som skal gjøre denne lørdagskvelden i oktober uforglemmelig.
Her er de fem, blant mange dyktig reiningrytterne i Norge, som er invitert til å vise vår sport på Telenor Arena:

Tor Erik Eggen og Oh Im So Smart.
Tor Erik er firedobbel NQHA Norgesmester i Reining og har flere seiere på reiningarena i Norge, Sverige og Danmark. Tor Erik ble NRHA Norway Reining Norgesmester i september i år og blant hans mange topp prestasjoner, kan vi nevne andre plassen i  NRHA Scandinavian Derby Open og første plass i NRHA Scandinavian Derby Limited Open i 2016.
Tor Erik er født og oppvokst i Hemsedal og har hold på med hester fra veldig ung alder. 
Han startet å ri reining for alvor i 2009 og har hatt en rask progresjon oppover. Tor Erik rir Oh Im So Smart en 6 åring quarter hoppe.

Tomine Østebrød og Little BH Peppy BB
Tomine er en 17 år gammel youth rytter og sammenlagtvinner av The Body Shop Cup 2017. Hun er en av de beste youth ryttere i Europa, noe hun fikk vist i NRHA European Championship i Polen i år. Hun fikk som beste plassering en åttende plass i NRHA Youh 14-18 og en åttende plass igjen i NRHA Rookie. Hun er fra Rogaland og representerer den nye generasjonen av norske reiningryttere.
Hun rir på Little BH Peppy BB, en quarter vallak født i 2009.

Roland Svensson og Rooster Deville.
Roland er nn skikkelig veteran i norsk reiningsport. Han sitter i styret i NRHA Norway og har ridd reining siden 2002. Han ble den beste senior i The Body Shop Cup 2017 og NRHA Norway Norgesmester i Reining i 2016. Han har mange seiere og gode plasseringer i Skandinavia og han har deltatt to ganger i NRHA Europamesterskapet. Roland er egentlig svensk, men har vært bosatt i Hamartraktene i mange år nå. 
Roland rir Rooster Deville et quarter vallak født i 2007.

Pia Andreassen og Hesa Naughty Boy
Pia er vokst opp like ved Øvrevoll og har holdt på med hester så lenge hun kan huske. Hun har ikke ridd reining så lenge, men hun er en utrolig talentfull reiningrytter som på få år har nådd toppen i skandinavisk reiningsport. 
Pia har bla. blitt nr 3 i NRHA Scandinavian Derby Non Pro og Limited Non Pro og har flerfoldige seier i Norge, Sverige og Danmark. Hun er Non Pro rytter, men har hevet seg og vunnet Open klasser også.
Pia rir Hesa Naughty Boy en quarter vallak født i 2006

Lena Myrseth og Hickory Ricochet
Nok en framadstormende ung rytter fra Lommedalen. 19 åringe Lena har hold på med hester hele sitt unge liv og har drevet med sprang, dressur og voltige. Hun startet med å ri reining da hun var 12 år gammel og heldigvis for norskreining, bestemte hun seg for at det var denne sporten hun ville satse på videre. Hun har, som alle de andre, flere topp plasseringer på de skandinaviske reiningarenaer. Hun har vunnet bla Youth Cupen i Sverige to år på rad og har blitt NRW regionmester Green Reiner i Tyskland. Hun har faktisk vært på Kingsland Oslo Horse show før, men da som trener for et av det voltiglaget som opptrådde der. Lena rir Hickory Ricochet en 14 år gammel quarter vallak

Because we love reining!

  • Facebook Social Icon

Besøk oss på facebook

Management

Tony Llarena

+47 47869944  |    info@tlreining.no

Booking

TLReining Shows

e-mail: post@tlreining.no